De Zone

by Perfecd

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

about

Welkom in De Zone!

Ik geef je graag wat meer achtergrond informatie over het album. Om te beginnen het antwoord op een belangrijke vraag; waarom is dit album gemaakt? Ik wil met mijn muziek wat positiefs bijdragen aan de wereld. Dit door in de teksten mijn persoonlijke ontwikkeling te beschrijven. Ik hoop dat je hier iets uit haalt waarmee je verder komt in je eigen ontwikkeling.

Nadat ik tien jaar in de groep 'Twee Ons' had gezeten, begon drie jaar geleden het proces van het maken van een solo album. Ik startte met een gedachte-experiment: wat zou ik zeggen als ik een uur kon praten tegen iedereen ter wereld? Deze gedachte was de basis voor het maken van dit album.

Het album is te downloaden op basis van donatie zodat iedereen het kan horen; arm of rijk. Geef wat je het waard vindt. En als je het voelt, geef het dan door aan mensen van wie je denkt dat ze het ook gaan voelen. Geniet ervan!

Perfecd

credits

released November 25, 2013

Artist: Perfecd
Producers: Toni Shift, BBH, Magama, Congo & Martijn Holtslag
Vocals: Tim van Doorn, Katharina Grippaldi, Spokey & Tusa Tuin
Executive producer: BBH
Mastering: Waxflowers
Released by Dwars Records
Artwork: Beeldgeneratie

tags

license

all rights reserved

about

Dwars Records Enschede, The Netherlands

''The arpeggio for life''

An independant electronic music label....

A small label from the Netherlands that started of from dzd beattapes. The ambition to release more quality over quantity. To release artist that are too big to be slept on and give them the starting support. The label is a part of DubbelZoDwars, a platform for art & culture.

''Mindlessly following the soul....''
... more

contact / help

Contact Dwars Records

Streaming and
Download help